Enkele referenties van eerdere deelnemers

Verkorte Opleiding Allround Eventmanagement - 6 dagen

Avans Hogeschool: Complete en toch compacte opleiding die alle tools in handen geeft. Jammer dat ik alle modules nu klaar heb.

Beeldconnect: Elke module is een feestje op zich. Wat een aanrader.

Covedien: Interactief, afwisselend en met flair gegeven.

KPN: De opleiding met passie gevolgd. Wat een kennis en ervaring die overgebracht wordt. Ik wil nog een keer!

 Leids Universitair Medisch Centrum: Bewuster orgniseren en innovatiever programmeren vanaf nu. Intern iedereen stap voor stap meekrijgen.

Nationale Nederlanden: Totaalpakket, heel handson, direct toepasbaar in de praktijk. Ik durf nu ook van A tot Z de eindregie te pakken.

Rabobank: Helemaal wat ik zocht! Niet terug de schoolbanken in, maar wel een complete opleiding die veel meer biedt dan een losse training.

SCEM: Goede docenten uit de praktijk! Met individuele en groepsopdrachten pas je de stof direct toe, hetgeen erg leuk en zeer leerzaam is.

Training/module Effectieve Evenementenorganisatie

Abn Amro: Complete training, direct toepasbaar. Een sterke basis om nog vaak op terug te vallen.

Akzo Nobel: 2 medewerkster deelden hun enthousiasme in het landelijke personeelskrantje van de organisatie:

Bibliotheek Midden Brabant: Je krijgt de juiste handvatten om valkuilen te vermijden. Risicobeperkend!Capgemini: De training deed me realiseren dat ik veel meer niet weet dan ik van tevoren had ingeschat.    

Deloitte: Zeer persoonlijke benadering, met levendige voorbeelden afgestemd op de deelnemers. 

De Nederlandsche Bank: Exact de antwoorden op vragen die ik ondanks jarenlange ervaring al had.

Hoogheemraadschap: De training effectieve evenementenorganisatie heeft mijn enthousiasme over evenementen weer volop aangewakkerd. Ik heb veel inspiratie en ideeën op gedaan. Dankzij de training weet ik al die inspiratie nu ook gestructureerd om te vormen naar een realistisch evenement. Een aanrader voor iedereen die serieus aan de slag wil in deze branche!

Ministerie van Buitenlandse Zaken: Het totaalpakket van Effectivents werkt heel efficient. Effectivents maakt haar naam waar!

Ministerie van Economische Zaken: Frisse kijk, dynamische training om je organisatietalent te stimuleren.

Rabobank: In een inspirerende omgeving word je 2 dagen rondgeleid door een event expert pur sang, waarbij theorie en praktijk heel mooi in elkaar overlopen.

Sanoma: Verhoogt het zelfvertrouwen om zelfstandig evenementen te organiseren.

Shell International: Goed gepresenteerde, op de praktijk en ervaring gestoelde training. Aanrader!

Solvay Pharmaceuticals: Heel praktisch en gestructureerd.

Training/module Creatieve evenementenconcepten

Ben & Jerry's Unilever: veel geleerd van de ervaren en enthousiaste trainers en de groep. Kan meteen aan de slag met het praktische stappenplan.

Unilever (incompany voor eventafdeling): zie kader rechts op deze pagina.

CAK: Zeer actieve en nuttige training die je nieuwe inzichten geeft en enthousiast maakt. Inspirerend.

Hogeschool Rotterdam: Leuke en nuttige training die meteen toepasbaar is!

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier: Goede aanvulling (tips en trucs) op de dagelijkse praktijk.

OPG Groothandel: Op een leuke en duidelijke manier gepresenteerd, met veel pit!

Rabobank Nederland: Praktisch, inspirerend en goed verzorgd in alle opzichten.

Sanoma Uïtgevers: Na vandaag beschik ik over meer tools en technieken om echt out of the box te denken en minder vanuit patronen.

Training/module Meeting Design

DAS: Een nieuwe manier om te kijken naar event ontwerp. Bewustere keuzes maken voor of tegen bepaalde programmaonderdelen en volgordes.

Havenbedrijf Rotterdam: Anders dan anders het programma durven invullen vanaf nu.

Hogeschool van Rotterdam: Een raamwerk en concrete formats om als leidraad te gaan gebruiken bij het programmeren.

HHNH: Event een niveau hoger tillen. De bezoeker echt raken en bewegen. Die bewustwording zit echt in deze trainingen. Programma's maken met echte impact!

Training/module Techniek? Help! - grip op eventtechniek in 1 dag

Innovation Quarter: Ik realiseer me nu hoe ik techniek veel nuttiger kan inzetten bij onze events.

Nationale Nederlanden: Veel inspiratie, ideëen en energie gebracht!

Province Gelderland: Een stuk wijzer en zelfverzekerder over eventtechniek geworden.

Rabobank: Meer inzicht gekregen in de mogelijkheden, wat er bij techniek komt kijken en welke rol het techniekbedrijf kan vervullen.

Rabobank Etten-Leur

Een 2daagse training Effectieve Evenementenorganisatie zorgde ervoor dat 7 medewerkers van het marketingteam vanaf dat moment zelfstandig de relatie events voor Private Banking konden gaan organiseren.

Unilever:

Incompany Training Creatieve Evenementenconcepten

"Als Meeting & Events team van een groot internationaal bedrijf hebben wij de 2-daagse training Creatieve Eventconcepten gevolgd bij Effectivents.

Alle collega’s hebben de training van Lenny als zeer leerzaam en nuttig ervaren. De sfeer was prettig en informeel en tussen de leermodules in was er genoeg ruimte voor vragen. De training was interactief met veel ruimte om het geleerde te oefenen.

Tevens was er ruimte voor vooraf aangedragen aandachtspunten, hierdoor kreeg het een tailor-made karakter. Zelf vonden wij het heel prettig dat wij met een real-casus aan de slag konden, zodat we hier in praktijk direct mee aan de slag kunnen. Kortom: een leuke, nuttige en leerzame training die direct toepasbaar is in de praktijk!"

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) Incompany Training Creatieve Evenementenconcepten

"Het hele eventteam kan door deze training op een hoger niveau organiseren en zal als senior partij het initiatief kunnen nemen in het bedenken van vernieuwende eventinvullingen en een rol van sparringspartner voor de interne opdrachtgevers kunnen vervullen.

De nieuwe creatieve technieken helpen om de gebaande paden te verlaten. Het geleerde conceptdenken zorgt ervoor dat de events veel meer als totaalbeleving zullen worden opgetuigd."

Maxima Medische Centrum

Voor het Maxima Medisch Centrum verzorgden wij een training on the job voor het hoofd Evenementen en Zalenservice en verzorgden wij aansluitend een teamworkshop om ook de andere betrokkenen in het proces mee te nemen. Nieuwe werkafspraken en -overleggen werden afgesproken in antwoord op de vraag "Hoe kunnen we de kwaliteit verbeteren en de foutgevoeligheid verkleinen".

Inschrijven training