Veld Koeltechniek - Familiedag

Veld Viert 55 jaar

In het spraakmakende pand van Veld Koeltechniek in Groenlo organiseerden wij een informele familiedag voor dit jubilerende bedrijf.

Opdracht

Organiseer een informele open dag voor alle medewerkers en gezin (850 personen), met voor alle leeftijden een diversiteit aan vermaak in de ambiance van een smakelijk, eigentijds foodconcept.

Retro Styling & Streetfood

De Showroom werd hiervoor omgetoverd tot een retro kleurrijke ontvangsruimte. Vanuit de Piaggio verse bonenkoffie, cappucino's en thee, zoete lekkernijen en snoepgoed vanaf gekleurde etagères en muzikale omlijsting door een trendy DJ met Sax. 

Buiten creëerden wij een zonnig terras met veel steigerhout en styling vrolijke tinte. Hier genoten de gasten van een variëteit aan smaakvolle Streetfood items vanuit een line up van hippe foodtrucks. Vers gedraaid softijs kwam uiteraard uit de eigen ijsmachines van Veld.

KinderParadijs

De kids - van 0 tot 16 - konden buiten en binnen terecht in het Kids Paradijs. Van vogelhuisjes versieren tot een speel- en knuffelhoek voor de allerkleinsten. Van een schminkcorner tot coole TechniekTruck. En van een speurtocht door het pand tot pannavoetbal voor de sportieve kids. Met daarbij uiteraard de nodige demonstraties en professionele begeleiding. Veld is fun!