Inschrijven voor een training

Training Effectieve Evenementenorganisatie

Een állesomvattende, tweedaagse training die alle ‘tools’ in handen geeft om tot succesvolle evenementen te komen: van het bedenken van de invulling tot de vlekkeloze uitvoering van het evenement. Klik HIER om in te schrijven voor deze training.

Training Creatieve Evenementenconcepten (2 dagen)

Een tweedaagse training die leert om tot creatieve evenementenconcepten te komen met een pakkende titel, rode draad en thematiek. Evenementenconcepten die authentiek, verrassend en origineel zijn. Klik HIER om in te schrijven voor deze training.

Training / module Meeting Design (1 dag)

Social media is hot! Maar hoe kunnen social media worden ingezet om een event of congres tot een groot succes te maken? Welke mogelijkheden bieden sociale netwerken voor het vermarkten van evenementen? Klik HIER om in te schrijven voor deze training.

Training Verkorte Opleiding Eventmanagement

Een strakke organisatie begint bij een degelijke planning en coördinatie, een duidelijke taakverdeling en heldere informatiestroom. De training leert je de projectmatige kant van het event te managen. Klik HIER om in te schrijven voor deze training.

Training / module Techniek? Help!!! (Grip op techniek in 1 dag)

Een eendaagse training waarin je bewust wordt van je Personal Branding en uitstraling op anderen. Op een creatieve manier sta je stil bij je eigen sterktes en uitdagingen. Welk imago zet je neer? Wat helpt en wat niet? Klik HIER om in te schrijven voor deze training.