Incompany trainingen / creatieve sessies / coaching

Training of advies afgestemd op uw leerdoelen

Incompany trainingen in Eventmanagement of individuele coachingstrajecten, geheel afgestemd op bedrijfsspecifieke wensen, behoren tevens tot de mogelijkheden. De trainingsopzet en –onderwerpen kunnen in dat geval geheel op de trainingsbehoeften en leerdoelen van de deelnemersgroep worden gebaseerd.

Op basis van een intakegesprek stellen wij een programma samen dat zowel qua lengte, inhoud als niveau aansluit bij de leerdoelen en de kennis van de trainingsdeelnemers.

Zo kunnen ook de aspecten die voor uw organisatie van extra groot belang zijn of onderdelen die specifiek voor de branche of doelgroep van uw evenementen gelden, worden uitgediept en optimaal worden afgestemd op het type evenementen dat voor uw organisatie van toepassing is.

Creatieve sessie begeleiden

Vindt er een creatieve sessie plaats waarvoor u een manier zoekt om dit concreet vorm te geven en het maximale uit alle deelnemers te halen? Wij zijn graag bereid uw creatieve proces te begeleiden, waarbij wij diverse creatieve technieken inzetten om tot de gewensten output te komen. Informeert u naar de mogelijkheden.

Citygate Financial Services zette ons in voor een sessie om te komen tot de creatieve content van een jubileumfilmpje, waarin de normen en waarden van het bedrijf op creatieve wijze werd verbeeld. Bianca Bakker: "We zijn enorm trots op het eindresultaat. Zonder de input die uit de brainstorm is gekomen waren we hier niet gekomen. Graag benoemen we nog een keer hoe blij we met de sessie, en jullie rol in het bijzonder zijn. We zijn niet eerder in staat geweest te praten over wie we zijn en waar we voor staan, zonder concreet voorbeelden en klanten te benoemen. Dus nogmaals dank voor julli inzet en enthousiasme in dit proces!"

Individuele coaching

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies?

Ook op individuele basis staan wij u graag bij voor uw eventvraagstukken. Naar aanleiding van een kennismakings- en intakegesprek peilen wij graag uw advies/coachingsbehoefte, op basis waarvan wij vrijblijvend een voorstel op maat uitbrengen.

Onze adviestrajecten variëren in de praktijk van een enkel dagdeel 'coaching on the job' tot uitvoerige. periodieke begeleiding. 

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.  

 

Referenties

Enkele organisaties waarvoor wij reeds incompany trainingen verzorgden:

 • Rabobank Etten-Leur (evenementen organiseren, 7 marketing/communicatiemedewerkers)
 • Shell Learning Den Haag (evenementen organiseren, 12 eventmanagers)
 • Avéro Achmea (workshop Creativiteit bij Eventconcepten, 5 eventmanagers)
 • Unilever (Creatieve Eventconcepten, 8 eventmanagers)
 • Rijkswaterstaat (evenementen organiseren, 15 management assistentes)
 • Kamer van Koophandel Amsterdam (evenementen organiseren, 8 voorlichters)
 • De Nederlandsche Bank (evenementen organiseren, 40 secretaresses, 3 dagen)
 • TU Delft (evenementen organiseren, 10 event- en marketingmanagers, 3 dagen)
 • Erasmus Universiteit (evenementen organiseren, 5 secretariaatsmedewerkers)
 • Hogeschool Amsterdam (projectorganisatie, 6 directiesecretaresses)
 • Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) (8 communicatie- & eventmanagers)
 • Performance Improvement Incentivebureau (7 eventmanagers)
Contact opnemen

Brochure aanvragen