Werkwijze Effectivents - eventbureau

Effectief en vertrouwd

Effectivents staat voor evenementen met effect. Op efficiënte en doelgerichte wijze tot stand gekomen. Want elk evenement is pas succesvol als het beoogde rendement wordt bereikt. Het beoogde gevoel. De juiste boodschap.

Voor alle typen besloten evenementen neemt Effectivents u de gehele organisatie (of desgewenst een gedeelte daarvan) graag uit handen. Van zakelijke tot vermakelijke evenementen. Van ontwerp tot creatie en uitvoering. Conceptmatig en projectmatig staan wij u graag bij.

Korte communicatielijnen, servicegericht, gastvrijheid zonder grenzen. De daden aan de woorden toevoegen. Daar houden wij van. Daar mag u ons aan houden.

Eigentijds en creatief

U vindt in ons een partner die uw evenement op creatieve en eigentijdse wijze invulling geeft. Een attractief programma met de juiste balans tussen inhoud en 'fun'.

Een programma dat uw boodschap overbrengt en de doelgroep dusdanig boeit en triggert dat dit de opkomst positief beinvloedt. Verrassing, authenticiteit en beleving zijn daarbij sleutelwoorden.

Effectivents maakt, samen met u, van uw evenementen én van de organisatie ervan een 'feest'!

Maatwerk

Op basis van uw briefing stellen wij graag een creatief conceptontwerp samen, waarin wij een vertaalslag maken van uw wensen en uitgangspunten naar een concrete en eigentijdse invulling van het event. Bij voorkeur werken wij hierbij met een titel voor het evenement, een rode draad cq. centraal thema, waarmee het gehele programma doorspekt is.

De regie in handen van perfectionisten in een eigentijds jasje.

Voorbeeld events bekijken

Referenties