APMT - 1e Paalslag Maasvlakte 2


Het project

APM Terminals bouwt momenteel aan een nieuwe teminal op Maasvlakte 2. Effectivents tekende voor het Ground Breaking Event als aftrap van de start van de bouw van dit wereldse project. Een van de tijdelijke loodsen op het bouwterrein werd voor deze gelegenheid van enige kuubs zand ontzien en door ons omgetoverd tot een 'congresruimte', waarin relaties, klanten en leveranciers in stijl konden worden ontvangen.

Ontvangst top bouwwereld

De top uit de 'Port of Rotterdam' kreeg daarbij een rondleiding in bussen over het terrein van de nieuwe Terminal en kreeg uitleg over de spraakmakende plannen omtrent dit megaproject.

Informatief en bindend

Middels een ludieke netwerkact werden de leiders in de (haven)bouw aangesproken op de samenwerking en verbinding, die ze allen immers zeer nodig zullen hebben om dit project met haar bijbehorende ambities te realiseren.

In het nabijgelegen Futureland vonden inhoudelijke parallelsessies plaats, gecombineerd met een rondleiding door Futureland.

Voor het team van APM Terminals verzorgden wij een informeel samenzijn tijdens een afsluitend diner. Samen proosten op een succesvolle start!