Werkwijze Effectivents

 

Effectief en vertrouwd

Effectivents staat voor evenementen met effect. Op efficiënte en doelgerichte wijze tot stand gekomen. Want elk evenement is pas succesvol als het beoogde rendement wordt bereikt. Het beoogde gevoel. De juiste boodschap. Bij voorkeur ‘verpakt’ in een totaalconcept dat zorgt voor een onvergetelijke belevenis. Een belevenis die bovendien met de grootste zorg is afgestemd op de normen en waarden van uw organisatie en op de doelgroep. 

Voor alle typen besloten events neemt Effectivents u de gehele organisatie (of desgewenst een gedeelte daarvan) graag uit handen. Van zakelijke tot vermakelijke evenementen. Van ontwerp tot creatie en uitvoering. Conceptmatig en projectmatig staan wij u graag bij. Korte communicatielijnen, servicegericht, gastvrijheid zonder grenzen. De daden aan de woorden toevoegen. Daar houden wij van. Daar mag u ons aan houden.  

Eigentijds en creatief

U vindt in ons een partner die uw event op creatieve en eigentijdse wijze invulling geeft. Een attractief en interactief programma met de juiste balans tussen inhoud en 'fun'. Een programma dat de doelgroep dusdanig boeit en triggert dat dit de opkomst positief beïnvloedt. Verrassing, authenticiteit en (ver)binding zijn daarbij sleutelwoorden.  

Maatwerk

Op basis van uw briefing stellen wij graag een creatief conceptontwerp samen, waarin wij een vertaalslag maken van uw wensen en uitgangspunten naar een concrete en complete invulling van het event. Bij voorkeur werken wij hierbij met een titel voor het event, een rode draad cq. centraal thema, waarmee het gehele programma doorspekt is.

Eén verhaal. Met de regie in handen van perfectionisten in een eigentijds jasje.

 

CONTACTFORMULIER