Enkele referenties van gerealiseerde events


Zwitserleven/ Reaal

Ann Chung, Hoofd Communicatie Athora (Zwitserleven/Reaal):

“Effectivents heeft ons geholpen een leuk en enorm gewaardeerd business event te organiseren voor onze medewerkers. Haar bedrijfsnaam maakt Lenny meer dan waar. Van a tot z denkt Lenny met je mee, komt met creatieve suggesties en regelt het tot in detail. Ze ontzorgt en heeft strak de regie, wat resulteerde in een gave en inspiratievolle middag voor zo’n 800 collega’s. Bovenal is ze een heel fijn mens om mee samen te werken, en zo ook haar team. Dankjewel!” 

“De complimenten stromen binnen, ik kom niet aan werken toe door alle berichtjes en mensen die me aanschieten. Dit betekent dus ook veel complimenten voor jou en team. Kanjers zijn jullie!”

 

Texaco

Betrokken / ontzorgen / bevlogen. Geen klant - leverancier relatie maar partnership. In the lead maar wel luisterend. Kortom 2 zeer geslaagde dagen.

Remco Rijnders, Sales Manager 

“Tijdens mijn loopbaan bij Texaco heb ik tweemaal een jaarlijks event met Lenny mogen organiseren.
Dit jaarlijkse event moest ervoor zorgen dat alle Stations managers de businessplannen en prioriteiten van het komende jaar gezamenlijk omarmden en dat iedereen voelde dat hij of zij een onmisbare schakel was in de organisatie. Evident misschien, want je kan ze effectief niet missen, maar we wilden hen dat ook laten weten!
Lenny heeft met haar team een geweldige klus geklaard door ervoor te zorgen dat er een event georganiseerd werd die op een originele manier informeerde, enthousiasmeerde en collega’s liet participeren en letterlijk activeerde om deel uit te maken van de toekomstplannen van Texaco.
Tijdens de dag werd er bijvoorbeeld een XXL kunstwand gemaakt, waarop de businessplannen in kreten, symbolen en illustraties werden weergegeven. Collega’s committeerden zich daar vervolgens aan door hun handtekening erop te zetten aan het einde van de presentaties.

Tijdens het avondprogramma was er een borrel, walking dinner met live cooking, en een DJ en live saxofonist om het feestelijke gedeelte van de avond in gang te zetten. Iedereen verdiende het om even in de watten gelegd te worden.

Mijn collega’s en ik hebben meerdere malen tijdens het voortraject, gedurende de dag, en erna uitgesproken hoe prettig het is om met iemand zoals Lenny te mogen samenwerken. Ze luistert erg goed, is heel flexibel en houdt écht van haar werk en dat merk je.

Maar bovenal merk je dat ze alle mogelijke uitdagingen van events al eens voor haar kiezen heeft gehad, waardoor je als klant met een gerust hart de totale organisatie en regie van je bedrijfsevent uit handen geeft.”

Jorinde Nieuwenhuizen, Marketing & Communicatie Texaco 

Gemeente Waalwijk

Een evenement als het openen van het stadhuis geef je niet zomaar uit handen. Daarvoor zijn dit soort momenten te belangrijk. Het vertrouwen dat we hadden toen we met Effectivents in zee gingen, bleek helemaal terecht. Samen hebben we de officiële opening voor genodigden en de open dag voor de inwoners tot een bijzonder groot succes gemaakt. Lenny en Lianne luisterden naar onze wensen, dachten goed mee, hielden de grote lijn in de gaten, maar vergaten ook zeker de details niet. Maar bovenal waren ze een fijn team om mee samen te werken. Een team waarbij je evenement in uitstekende handen is!

Joske Mosselman, communicatieadviseur  

“Effectivents organiseerde voor de gemeente Waalwijk, in opdracht van het college, de opening van een nieuw stadhuis. Zij gingen de uitdaging aan om er voor een heel beperkt budget een onvergetelijke en succesvol event van te maken. Zowel het ‘formele’ deel voor belangrijke stakeholders als het ‘Open Huis’ voor de inwoners van de gemeente stonden als een huis. De kracht van Effectivents zag je terug in creatieve oplossingen (ook ad hoc), de samenwerking met vrijwilligers en amateurverenigingen en de politieke opdrachtgevers.  En dat alles met oog voor inhoud, uitstraling en detail.”

Mascha Arts, hoofd communicatie  

Alliance Healthcare

Met Effectivents hebben wij twee events georganiseerd. De samenwerking verliep erg goed. Het bureau is creatief en zeer betrokken. Bewust van details en het event is dan ook helemaal af. De deelnemers van de events waren onder de indruk van de warmte en sfeer die gecreëerd was en voelde zich helemaal welkom!

Lily van den Berg, Manager Corporate Communicatie  

Euro Pool System

Effectivents heeft een internationaal management evenement voor ons bedrijf georganiseerd in Parijs. Ze zijn erin geslaagd een professioneel dag- en avondprogramma voor ons uit te werken en, heel belangrijk, om op de gekozen locatie een ontspannen en feestelijke sfeer te creëren voor onze gasten. Wij hebben veel complimenten gekregen voor de perfecte organisatie.

Lenny en Lianne zijn een fijn team om mee samen te werken: professioneel, praktisch, aandachtig en oog voor details. Wij kijken terug op een geslaagde samenwerking en zonder twijfel zouden wij graag weer met Effectivents samenwerken bij een volgend evenement!

Gillian Kriek, directiesecretaresse  

Balade, Woningcorporatie Casade en Gemeente Waalwijk

Effectivents heeft voor ons als gemeente Waalwijk en woningcorporatie Casade de organisatie van een vrijwilligersmarkt in BaLaDe verzorgd.

Mijn meest opvallende ervaring met Effectivents is dat ik zelden zo weinig overleg heb hoeven voeren. Na het vaststellen van onze gezamenlijke opdracht en programma is alles tot in detail gepland, georganiseerd en verzorgd. Voor ons was het echt een voorbeeld van uitbesteden. Niet alleen de organisatie verliep perfect, maar de gehele inrichting en de sfeer die Effectivents heeft neergezet was precies wat wij voor ogen hadden. Wij hebben erg veel complimenten mogen ontvangen vanuit bezoekers, organisaties, managers en bestuurders.

Het beoogde resultaat voor wat betreft bezoekers en inschrijvingen is ver overtroffen. Vooraf opgevraagde referenties blijken meer dan waar te zijn!

Charles Luijten, Procesmanager Hart voor de Wijk  

Avéro Achmea

Bij Effectivents ben je aan het juiste adres voor creatieve concepten die perfect zijn afgestemd op de doelgroep. De vertaling vind je ook terug in alle details van het event. Daarnaast is het echt een fijn bureau om mee samen te werken: enthousiast, betrouwbaar en flexibel. Je voelt je echt nummer 1 bij Effectivents.

Ciska Bary & Irene Groeneveld 

StarJob, the secretary network

Effectivents is een organisatie die informeel betrokken is en professioneel handelt. Zij luisteren naar onze wensen en presenteren vervolgens een passend, verfrissend en enthousiasmerend evenement dat tot in de puntjes is verzorgd. Effectivents organiseert evenementen 'op maat'.

Nathalie Brunt, officemanager 

DLG (onderdeel Ministerie van Landbouw), Kick-off voor 1400 medewerkers

"Effectivents staat gelijk aan: een goed doordacht, creatief en compleet concept, fantastische persoonlijke begeleiding en absoluut geen zorgen over de organisatie. Effectivents heeft ervoor gezorgd dat het plaatje in ons hoofd op alle fronten (zakelijk én creatief) daadwerkelijk tot leven is gekomen. De hele voorbereiding voelde als een feestje op zich! Dankjewel, het was "kicken"!

Linda de Groot en Dorien Rebergen, communicatie adviseurs  

Gemeente Waalwijk

Wat een enthousiasme, wat een inzet, wat een perfectie! Zorgeloos zowel in de voorbereiding maar ook op de dag zelf hebben we de open dag van BaLaDe "ondergaan". 6000 mensen bezochten de open dag van Pluspunt BaLaDe in Waalwijk. Alleen maar enthousiaste reacties over de invulling van de dag maar nog meer over de organisatie van dit evenement door Effectivents.

Nicole Heijmens-Visser  

Euro Pool System

Ook dit jaar organiseerde Effectivents ons personeelsfeest. De leuke, originele ideeën die Lenny en Lianne aan hebben gedragen maakten het ons nog moeilijk een keuze te maken. Wij hebben gekozen voor de locatie Antwerpen en hier geen moment spijt van gehad. De voorbereidingen van de middag- en avondactiviteit, de uitwerking en organisatie hiervan tot en met de uitnodigingen, inrichting en menukaartjes voor het feest waren tot in de puntjes verzorgd. Overal was rekening mee gehouden, zelfs begeleiding voor en aandacht aan mensen die later kwamen of slecht ter been waren.  Dit is zeer gewaardeerd door de collega’s. Ook de nazorg was uitstekend geregeld. Wij zijn een en al lof. We kunnen terug kijken op een heel bijzonder en fantastisch geslaagd personeelsfeest.

Lucia de Zeeuw, office manager/HR Coördinator  

Woningbouwcoöperatie Casade

Effectivents heeft het voor elkaar gekregen om in een onwaarschijnlijk korte tijd een groots festival met muziek, zang, dans, sport en kunst op lokaal niveau te organiseren. Daarbij moesten enorm veel contacten met diverse organisaties, verenigingen en instanties gestroomlijnd worden. Met een voortvarende, kundige en tactvolle aanpak nam Effectivents werk en zorgen uit handen. Aan elk detail werd gedacht. Het BaLaDeFestival was dankzij Effectivents een groot succes. Niets dan lof!

Mariette Snoeren, adviseur communicatie  

Woonpartners Helmond / Impact Rob Kamp

In het kader van een ingrijpend veranderingsproces bij een Woningcorporatie heb ik als begeleidend organisatieadviseur de hulp ingeroepen van Effectivents. Ik heb hen gevraagd een kickoff te organiseren als startpunt van de nieuw ontworpen organisatie.

Mijn ervaring met Effectivents is top! Zij zijn in staat gebleken om de vele vragen, uitgangspunten, criteria die op dat moment actueel waren om te zetten in een prachtig programma. Een programma dat precies deed wat nodig was om de mensen in deze organisatie te raken en een steuntje in de rug te geven.

De uitvoering van het programma was heel strak geregisseerd, waardoor alles geheel volgens plan is verlopen.

Effectivents beschikt over het vermogen om echt te overzien wat de functie van het event is in het grotere geheel, is zorgvuldig en accuraat en communiceert uitstekend met alle relevante betrokkenen. Een volgend event zal wat mij betreft zeker door hen worden uitgevoerd!