Werkwijze Effectivents


Effectief en vertrouwd

Effectivents staat voor evenementen met effect. Op efficiënte en doelgerichte wijze tot stand gekomen. Want elk evenement is pas succesvol als het beoogde rendement wordt bereikt. Het beoogde gevoel. De juiste boodschap. Bij voorkeur ‘verpakt’ in een totaalconcept dat zorgt voor een onvergetelijke belevenis. Een belevenis die bovendien met de grootste zorg is afgestemd op de normen en waarden van uw organisatie en op de doelgroep.

Of dat nu online, on site of hybride is. Als expert in de online mogelijkheden bedenken wij in overleg me u graag welk format, vorm, platform en technische tools het meest geschikt zijn voor uw event.

Effectivents ontzorgt en neemt graag de gehele organisatie (of desgewenst een gedeelte daarvan) uit handen. Van zakelijke tot vermakelijke evenementen. Van ontwerp tot creatie en uitvoering. Conceptmatig en projectmatig staan wij u graag bij. Korte communicatielijnen, servicegericht, gastvrijheid zonder grenzen. De daden aan de woorden toevoegen. Daar houden wij van. Daar mag u ons aan houden.  

Eigentijds en creatief

U vindt in ons een partner die uw event op creatieve en eigentijdse wijze invulling geeft. Een attractief en interactief (online) programma met de juiste balans tussen inhoud en 'fun'. Een programma dat de doelgroep dusdanig boeit en triggert dat dit de opkomst positief beïnvloedt.

Verrassing, authenticiteit, (ver)binding en (online) engagement zijn daarbij sleutelwoorden.  

Maatwerk

Op basis van uw briefing stellen wij graag een creatief conceptontwerp samen, waarin wij een vertaalslag maken van uw wensen en uitgangspunten naar een concrete en complete invulling van het event.

De regie in handen van perfectionisten in een eigentijds jasje.

Neem contact met ons op!


Neem contact met ons op! 

Mijn gegevens
Hier kunt u eventueel aangeven waarover het gaat.
Privacy
Door dit formulier te versturen geeft u ons toestemming voor het gebruik van de ingevulde gegevens voor het doel waarvoor deze in dit formulier worden gevraagd. U heeft natuurlijk het recht uw toestemming weer in te trekken.
Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.