Referenties

Allianz: “Effectivents heeft ons geholpen met een inhoudelijk online webinar voor onze klanten. Dit was dusdanig succesvol dat we inmiddels meerdere sessie gepland hebben met ze. Professioneel, ondersteunend en kwalitatief.”

Allianz: “Super online event met uniek mogelijkheden om met klanten in dialoog te gaan. Voor Allianz een geweldige manier om het verschil te maken!”

Heijmans Infra Schiphol: “Effectivents heeft ons technisch ondersteund bij een digitale personeelsbijeenkomst met 120 personen. In de aanloop naar het event werd er goed naar onze wensen geluisterd en de momenten van afstemming waren prettig. Het event zelf is naar tevredenheid verlopen. Heel fijn om op deze manier ontzorgd te zijn.”  

Superunie: “Voor de inkopers van Superunie organiseerde Effectivents een online wijnproeverij in het netwerk-platform Airmeet, waarbij deelnemers aan virtuele tafeltjes informeel konden bijpraten en hun proefervaringen konden delen. Een interactief en engaging online vrijdagmiddagprogramma, op basis van de platform en programma-suggesties van Effectivents. Exact waar we naar op zoel waren! Ontspannen bijparen ‘in de wijngaarden’ van Chili en niet afgeleid door enige technische strubbeling door de inzet van de studio en professionele begeleiding van Effectivents."   

Summa College: “Effectivents verzorgde afgelopen jaar diverse online strategiesessie voor Summa. Elke keer compleet technisch ontzorgd, waardoor we ons zelf helemaal op de content konden richten. Heel fijn ook een sparringspartner in ze te vinden over wat online wel en niet werkt.”

Arjo: "Wij kijken terug op een zeer geslaagd online bedrijfsevenement waarvoor we de samenwerking zijn aangegaan met Effectivents. Vanaf de eerste kennismaking hadden we direct het volste vertrouwen in Lenny en haar team. Door tijdige en zorgvuldige communicatie en gedetailleerde offertes en draaiboeken, maar vooral ook vanwege haar enthousiasme en betrokkenheid is Lenny een professionele organisator gebleken. In de studio werden onze collega’s hartelijk ontvangen en verliep de opnamedag vlekkeloos. Op technisch gebied heeft haar collega Ralph gezorgd voor een perfecte zoom-verbinding met alle collega’s en een duidelijke mooie weergave van presentaties en filmpjes."

Ministerie van Binnenlandse Zaken: “Hybride werken vraagt organisaties om bijeenkomsten op een andere manier te organiseren. Met dank aan Studio Effectivents. Zij hebben UBR | Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk op professionele wijze begeleid bij het organiseren en uitvoeren van het webinar in platform Airmeet ‘van, voor en door medewerkers’. Effectivents weet precies de verbinding tussen medewerkers te maken in deze online omgeving. Effectivents is online zeer deskundig, kent de weg in de virtuele wereld en houd je scherp op de doelstelling met een interactieve en eigentijdse uitvoering van dit verbindende evenement." 

Zwijssen uitgeverij: “Tijdens de twee hybride bijeenkomsten Motiverend Taalonderwijs heeft Effectivents de complete organisatie voor haar rekening genomen. De dagvoorzitter, spreker, workshopleiders vanuit de studio van Effectivents en twee vanuit het buitenland zeer professioneel en ogenschijnlijk rustig op technisch vlak begeleid en ‘on stage’ laten stralen. Vanaf het eerste contact, de voorbereiding tot aan de uitvoer is het heel plezierig en professioneel verlopen. In deze bijeenkomsten gewerkt met het platform Airmeet. Dit platform werkt eenvoudig voor de deelnemers en sprekers. Het heeft daarnaast een extra functionaliteit om elkaar online ontmoeten aan netwerktafels. Effectivents denkt goed mee in de programmering, communicatie en de technische uitvoer. Kortom een bureau om vaker mee te werken voor zowel online als live events!”