Referenties

Allianz: “Effectivents heeft ons geholpen met een inhoudelijk online webinar voor onze klanten. Dit was dusdanig succesvol dat we inmiddels meerdere sessie gepland hebben met ze. Professioneel, ondersteunend en kwalitatief.”

Heijmans Infra Schiphol: “Effectivents heeft ons technisch ondersteund bij een digitale personeelsbijeenkomst met 120 personen. In de aanloop naar het event werd er goed naar onze wensen geluisterd en de momenten van afstemming waren prettig. Het event zelf is naar tevredenheid verlopen. Heel fijn om op deze manier ontzorgd te zijn.”  

Superunie: “Voor de inkopers van Superunie organiseerde Effectivents een online wijnproeverij in het netwerk-platform Airmeet, waarbij deelnemers aan virtuele tafeltjes informeel konden bijpraten en hun proefervaringen konden delen. Een interactief en engaging online vrijdagmiddagprogramma, op basis van de platform en programma-suggesties van Effectivents. Exact waar we naar op zoel waren! Ontspannen bijparen ‘in de wijngaarden’ van Chili en niet afgeleid door enige technische strubbeling door de inzet van de studio en professionele begeleiding van Effectivents.  

Summa College: “Effectivents verzorgde afgelopen jaar diverse online strategiesessie voor Summa. Elke keer compleet technisch ontzorgd, waardoor we ons zelf helemaal op de content konden richten. Heel fijn ook een sparringspartner in ze te vinden over wat online wel en niet werkt.”