Kring Apotheken - Formuledag


Jaarlijkse formuledag

Voor Kring Apotheken, onderdeel van Alliance Health Care, had Effectivents de eer om de jaarlijkse Kring formuledag te organiseren. Een informatieve dag voor de aangesloten apothekers, bestaande uit een jaarvergadering, een plenaire gedeelte en diverse parallelsessies, die in een carousel werden bijgewoond. Wij selecteerden daarvoor industriële hotspot De Fabrique in Maarssen.

Centraal thema

Effectivents bedacht een totaalconcept waarbij de titel, beeldmerk, inhoud, aankleding, communicatie en catering in een totaalbeleving resulteerden. Het thema: 'Gezond met Kring Apotheek' kwam in alle onderdelen terug. Het beeldmerk met een groene appel zetten wij hierbij in als leidraad voor het thema 'gezond'. Decoraties van de ruimtes werden met appels, appeltjesgroen en wit uitgevoerd. De styling stond in mooi fris contrast met de oude look van de locatie. De cateringinvulling tevens bijpassend: vitaminerijk en energiek.

Referentie

"Met effectivents hebben wij meerdere events georganiseerd; voor Booth Apotheken en Kring Apotheken. De samenwerking verliep erg goed. Het bureau is zeer creatief en betrokken. De deelnemers van de events waren onder de indruk van de warmte en sfeer die gecreëerd was en voelden zich helemaal welkom!" Lily van den Berg, Manager Corporate Communicatie